Skapande Rörelse

öppen ateljé, bildarbete enskilt och grupp, bild,form & skrotverkstäder, kroppsbehandlingar i zen-shiatsu och reiki, kurser i wuji gong och qigong
 

Skapande Rörelse är en mötesplats för kropp och själ, lek och kreativitet. Bildarbete enskilt och i grupp, grupper i drömbildarbete, wuji gong och mottagning i Stockholm.

För fördjupad närvaro och ökad medvetenhet, balans och kraft leder jag grupper och kurser i wujigong, qigong och medveten rörelse och dans.

Mottagning för bildarbete, drömbildarbete och Wuji gong hela året på söder i Stockholm.

På jakt efter ny ateljéverkstad på Öland ligger för närvarande all verksamhet nere där förutom behandlingar i Shiatsu och Reiki på Alungården i Södra Möckleby. Annars har jag bildgrupper för ungdomar och vuxna under delar av året även på Öland och sommartid Levande Experiment Verkstäder för barn 6-16 år. Skrot/ konst/verkstadsgrupper för barn, ungdomar och vuxna. 

Projektet Skapande utan gränser -  den mobila kreativa verkstaden är ett hjärtebarn. Skapande i allt, med allt, överallt, för alla - på skolor och förskolor, boenden för ensamkommande barn och andra HVB-hem, på fritidsgårdar, äldreboenden, arbetsplatser, bostadsrättsföreningar.. Hör av dig för mer info.

Jag tror på leken och på skapandets helande kraft.

Lek, glädje, kreativitet, hälsa, rörlighet och förändring. Dao. Att finnas i tiden och i sig själv. Leva väl i sin egen kropp och med sin egen själ gör det möjligt att leva väl tillsammans med omvärlden. Det är det mest gemensamma som finns. I en föränderlig tid och värld, mitt i det stora skiftet, är det viktigt att leva i balans i sig själv för att kunna leva i balans med världen och följa tiden och vägen.

 

  och Må-Bra kort. Betalsätt; kontant, faktura, Swish går bra.

 

Foto på hemsidan av Roland Andersson, Mirjam Norinder, Miranda Matthis, Jonas Dickson, Johanna Dickson, Eva Matthis, Anna Chronéer, Sara Elmire Matthis

kärlek är kraft - och nu mer än någonsin är det viktigt att stå upp för den, för mångfald, värme, ljus, kreativitet och glädje. Tro aldrig de som säger att det är viktigare att hata och utestänga än att älska och öppna upp. 

kärlek, nyfikenhet och öppenhet är livets väg.

kram på dig!

Den som inte söker finner

Skapande utan gränser - kreativ verkstad och öppen ateljé som alltid är på väg dit leken, skapandet och kreativiteten vill. Verkstäderna är gratis och öppen för alla barn i ALLA åldrar!

Zen-Shiatsu och Reiki. Ett fåtal   behandlingstillfällen per månad, hör av dig för att boka tid. Bokning och kontakt under  Behandlingar

Wuji Gong - den inre upplysningens qigong


Jag är senior teacher i  Wuji gong och rekommenderar dig som vill förändring och inre upplysning att lära dig denna enkla och kraftfulla form. Mjuk, enkel och avskalad, lik en rörelsemeditation, leder den dig in i djup kontakt med dig själv, vägen och naturen. Jag har grundkurser och lärarutbildning. 

Mer info och kommande kursdatum under Wuji gong och kurser eller  på Skapande Rörelses fb-sida.