Skapande Rörelse

öppen ateljé, bildarbete enskilt och grupp, bild,form & skrotverkstäder, kroppsbehandlingar i zen-shiatsu och reiki, kurser i wuji gong och qigong

 Wuji gong

 


 

Wuji Gong

Primordial Chi Kung /  Upplysningens Qi Gong

är en djupt transformerande qigongform. Enkel, kraftfull, balanserande och djupt förändrande. Lik en rörelsemeditation med enkla mjuka rörelser i de fyra väderstrecken. En utpräglad Yin-form som balanserar, stärker och ger dig kontakt och enhet med naturen, det eviga du, ditt syfte, livsenergin i sin högsta och djupaste form. Vägen.

Ett bra sätt för att få grepp om formen finns i de här youtubeklippen; Glastonbury Enlightenment Qigong, Enlightenment Qigong och Primordial Qigong (Chi Kung), på nedanstående hemsida finns fler bra filmer med Michael Winn och Andrew Fretwell.

Qigongformen är lätt att göra och passar alla åldrar och alla platser. Efter en grundkurs tränar du själv eller i grupp, helst varje dag eftersom effekten, kontakten och  skönheten i formen stärks för var gång. Ett pass tar ca 15 min. men ju långsammare du gör den desto bättre. Det märks ofta en markant skillnad i välbefinnande, närvaro, rörlighet, inre kontakt och kraft. Du kan uppleva att synkroniciteten i ditt liv ökar.

Träffar för möjlighet att träna tillsammans ordnas då och då på Skapande Rörelse på södra Öland och i Stockholm. För datum och kontakt se kalendariet här på hemsidan.

GRUNDKURS

En grundkurs  består av 2 dagars undervisning för att lära dig hela formen + en uppföljning ett par veckor efter kursen.

Efter grundkursen tränar du formen själv, helst en - två gånger varje dag. Du kan fylla på din kunskap om du känner att du behöver genom att - i mån av plats - delta kostnadsfritt i mina kommande grundkurser, lite som assistent, lite som deltagare. Hör av dig till mig om du skulle vilja det.

dag 1  10.00 - 16.00

dag 2  10.00 - 15.00

+ 1 återträff ca två veckor efter kursen eller enl överenskommelse.

 

Pris grundkurs 2500- ( + moms för företag ). Anmälningsavgift 800- som inte betalas tillbaka vid avbokning. Små grupper.

Betalning till bg 227-2110, betalningen går att dela upp. Begränsat antal platser. Kurser i Stockholm och på Öland läggs ut på hemsidan. Vill du arrangera en kurs i landet hör av dig så kan jag komma dit, minst 5 deltagare.

Vill du vilja lära dig formen privat så hör av dig till mig så ordnar vi tid i Stockholm eller på Öland.

anmälan på 070-9947904 eller mejl evamatthis@skapanderorelse.se

 

Jag är senior teacher i Wuji Gong, min lärare är Andrew Fretwell.

Det finns möjlighet att fortsätta med fördjupningskurs och lärarcertifiering. Lärarutbildningen har jag, fortsättningskursen har Andrew Fretwel, Chris Nunan mfl

För kommande fördjupningskurser och annan info gå in på

 www.wuji-gong.org         

Välkommen till en kunskap att leva med resten av ditt liv